ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه پیش‌بینی وقوع شفق‌های قطبی در مریخ ممکن شد؟ یک متهم به دلیل ۱۴۰ مورد سقط جنین غیرقانونی به اعدام محکوم شد کشف و امحای ۳.۵ تن ماری جوانا در ایذه/ شهادت مامور پلیس در درگیری با سوداگران مرگ افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت

۸۴ درصد کودکان کار ایرانی نیستند

رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد که در طرح ساماندهی که در چند ماه اخیر در شهر تهران انجام شده، حدود ۵۰۰ کودک ساماندهی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۱ - ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 20
کد خبر: ۷۸۲۵۰

به گزارش راهبرد معاصر  وحید قبادی‌دانا در خصوص ساماندهی کودکان کار در حاشیه بازدید از مرکز اشتغال و کارآفرینی سرای حافظ بیان کرد: برخی از این کودکان، کودکان نیازمندی هستند که برای امرار معاش بر سر چهارراه‌ها هستند و برخی دیگر بر اثر بیماری اعضای خانواده و برخی دیگر توسط باندهای قاچاق کودک یا باندهایی که از آنها سوء استفاده می‌کنند، سازماندهی شدند. 

وی افزود: خیابان جای حضور کودک نیست و جای مناسبی برای حضور کودک نیست و آنها باید ساماندهی شوند. 

بنابر اعلام رئیس سازمان بهزیستی کشور، در طرح ساماندهی که در چند ماه اخیر در شهر تهران انجام شده، حدود ۵۰۰ کودک ساماندهی شدند و از بین آنها حدود ۸۴ درصد کودکانی هستند که تبعه ایران نیستند و افغانستانی هستند. این افراد به گونه های مختلف در سر چهار راه حاضر شدند. 

وی افزود: حدود ۲۳ درصد این کودکان، افرادی بودند بیماری یکی از اعضای خانواده باعث شده بوده که در خیابان حضور پیدا کنند. مددکاران ما به محل زندگی آنها رفتند. از این افراد حدود ۱۰۰ نفر کودکانی هستند که سرپرست موثری ندارند و تبعه غیر ایرانی هستند که در مراکز شبه خانواده ما با کمک خیرین افغانستانی و معتمدین آنها در حال ساماندهی هستند. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: از جهت ایجاد حمایت برای خانواده آنهایی که غیر سازمان یافته و غیرباندی هستند، سعی شده ساماندهی مناسب صورت گیرد. 

قبادی‌دانا ادامه داد: تفاوت این طرح با طرح قبلی این است که این کودکان شناسایی می‌شوند و از طریق عنبیه، کد یونیک برای آنها ایجاد می‌شود، لذا از تکرار این‌ها و از اینکه آنها به خانواده سپرده شوند و دوباره بر سر چهار راه حاضر شوند پرهیز شده است؛ تقریبا از میان این ۵۰۰ کودک تنها چهار کودک تکراری بودند که این باعث می‌شود ساماندهی مناسبی برای آنها صورت گیرد. 

رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: البته این کار با همکاری بخش‌های مختلف یعنی قضات در دادستانی، دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری تهران و اداره اتباع وزارت کشور صورت گرفته و سعی شده براساس سن و جنسیت این کودکان و اینکه والدین موثر دارند یا خیر؟ برای آنها مسیر متفاوتی در الگوریتم پیش‌بینی شده برای ساماندهی کودکان کار و خیابان لحاظ شود. 

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار